OVER SPONSOREENAED.NL

Samen levens redden

Over Sponsor een AED

Samen levens redden

AED’s redden levens, dat is een feit. Toch zijn ze nog lang niet overal te vinden. Om daar iets aan te doen, is Sponsor een AED opgezet. Hiermee bieden wij een zeer goed betaalbaar AED pakket, dat door meerdere personen gerealiseerd kan worden. Een hartstilstand kan iedereen overkomen, dus een AED is dan ook een aanwinst voor iedereen.

 

Een initiatief van Defibrion

Een AED voor iedereen

SponsoreenAED.nl is opgestart door Defibrion, de importeur van HeartSine AED’s in de Benelux en Frankrijk. Een AED is vaak ontzettend gewenst, maar het is lastig om het benodigde bedrag bijeen te krijgen. Samen gaat dit sneller en gemakkelijker. Op deze manier zijn al tientallen verenigingen, kerkgebouwen, scholen, sportclubs etc. voorzien van een AED en zijn er inmiddels al levens gered. Zonder SponsoreenAED.nl was dit misschien niet mogelijk geweest.

Onze AED-pakketten

Bij Sponsor een AED kunt u kiezen uit twee typen AED’s. Daarbij heeft u ook nog de keuze uit een binnen- of buitenkast.

Pakket 1

HeartSine Samaritan 350P

  • HeartSine Samaritan 350P AED
  • ARKY AED binnen- of buitenkast
  • Reanimatiekit
  • AED Stickerset

AED pakket + binnenkast: 1249,- , incl 9% BTW
AED pakket + buitenkast: 1699,- incl 9% BTW

Pakket 2

HeartSine Samaritan 500P

  • HeartSine Samaritan 500P AED
  • ARKY AED binnen- of buitenkast
  • Reanimatiekit
  • AED Stickerset

AED pakket + binnenkast: 1849,- incl 9% BTW
AED pakket + buitenkast: 2289,- incl 9% BTW

Nieuw! Altijd mobiel met de AED rugzak!

In een noodsituatie wil je snel in kunnen grijpen. Hoe eerder de AED ter plaatse is, hoe beter. Door de AED in een ARKY EHBO-rugzak te bewaren, bent u zeker van een snelle hulpverlening wanneer dat nodig is.

Het AED-pakket met de rugzak heeft dezelfde prijs als het AED-pakket met binnenkast. Geef bij uw aanvraag aan dat het gaat om een pakket met rugzak. U kunt dit ook gedurende de actie nog aan ons doorgeven.

Kom ook in actie!

Overal in Nederland worden steeds meer AED's geplaatst. Sponsoreenaed.nl is trots om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Verspreid door het land zijn al meer dan 100 AED's geleverd na een succesvolle inzamelingsactie.

Ondanks de stijging in het aantal AED's is er nog een erg lange weg te gaan om het AED-netwerk sluitend te krijgen. Ons streven is dat iedereen binnen 6 minuten toegang heeft tot een AED, waar dan ook in Nederland.

Samen levens redden. Dat wilt u toch ook?

Share This