HEARTSINE AED’S

Zeer gebruiksvriendelijke defibrillators met de laagste vervangingskosten in de markt

Over HeartSine

Compact, betrouwbaar en duidelijk

De HeartSine Samaritan PAD is één van de meest verkochte AED’s ter wereld. De defibrillatoren onderscheiden zich door hun gebruiksvriendelijkheid, robuustheid en lage aanschaf- en onderhoudskosten.

Vanaf het moment dat u de AED aanzet geeft deze door middel van gesproken instructies stap voor stap aan wat u moet doen. Daarnaast heeft de AED oplichtende pictogrammen die aangeven in welke fase u zit: ideaal voor rumoerige omgevingen. Verder heeft de AED een IP-waarde van 56. Hierdoor kan de AED zelfs in een zware regenbui gebruikt worden. De HeartSine Samaritan is beschikbaar in zowel halfautomaat als volautomaat.

Water- en stofbestendig

Compact en licht (1,1 kg)

Laagste onderhoudskosten

z

Gesproken én visuele instructies

Pakket 1

HeartSine Samaritan 350P

  • HeartSine Samaritan 350P AED
  • ARKY AED binnen- of buitenkast
  • Reanimatiekit
  • AED Stickerset

AED pakket + binnenkast: 1249,- , incl 9% BTW
AED pakket + buitenkast: 1699,- incl 9% BTW

Pakket 2

HeartSine Samaritan 500P

  • HeartSine Samaritan 500P AED
  • ARKY AED binnen- of buitenkast
  • Reanimatiekit
  • AED Stickerset

AED pakket + binnenkast: 1849,- incl 9% BTW
AED pakket + buitenkast: 2289,- incl 9% BTW

Nieuw! Altijd mobiel met de AED rugzak!

In een noodsituatie wil je snel in kunnen grijpen. Hoe eerder de AED ter plaatse is, hoe beter. Door de AED in een ARKY EHBO-rugzak te bewaren, bent u zeker van een snelle hulpverlening wanneer dat nodig is.

Het AED-pakket met de rugzak heeft dezelfde prijs als het AED-pakket met binnenkast. Geef bij uw aanvraag aan dat het gaat om een pakket met rugzak. U kunt dit ook gedurende de actie nog aan ons doorgeven.

Wilt u liever een volautomatische AED?

Zowel de 350P als de 500P zijn semi-automatische AED’s. U drukt hier zelf op de knop om de schok af te geven. Een volautomatische AED geeft vanzelf een schok af wanneer daar het juiste moment voor is bepaald. Voorafgaand aan de schok krijgt u duidelijke waarschuwingen zodat u en omstanders de patiënt los kunnen laten. Wilt u liever een volautomatische AED? Geef dan bij ons aan dat u kiest voor de HeartSine 360P. Dit is dezelfde AED als de 350P, maar dan volautomatisch. De prijs van deze AED is dezelfde als die van de 350P.

Uniek PadPak systeem

Voor iedere AED geldt dat de batterij en elektroden periodiek vervangen moeten worden. Alle HeartSine Samaritan AED’s zijn voorzien van een batterij- en elektroden combinatie (PadPak) die maar één keer per vier jaar vervangen hoeft te worden. De onderhoudskosten zijn hierdoor de laagste in de markt. De PadPak is standaard inbegrepen bij ieder AED pakket. De adviesprijs voor een nieuwe PadPak is €140. Na een inzet van de AED kunt u de kosten terugvragen via de Regionale Ambulancevoorziening.

PadPak voor reanimatie bij kinderen

Speciaal voor reanimaties bij kinderen (<25kg) zijn de 2 in 1 batterij en elektroden ook te verkrijgen in een KinderPadPak. Het vervangen van de PadPak is erg gemakkelijk en kost slechts enkele seconden. De PadPak zelf past eenvoudig achter in de draagtas waar de AED in zit.

HeartSine Samaritan 500P

AED met reanimatiefeedback

U kunt bij uw inzamelactie kiezen voor de HeartSine 350P of de 500P. Kiest u voor de 500P, dan krijgt u een AED met een unieke reanimatiefeedback-functie.

De Samaritan 500P heeft dezelfde technische specificaties als de Samaritan 350P, maar meet daarnaast of er tijdens de hartmassage voldoende bloed uit het hart wordt gepompt. Op basis van deze meting geeft de 500P aan of er dieper of sneller gemasseerd moet worden. Dit gebeurt door middel van simpele instructies zoals ‘Druk sneller’, ‘Druk harder’ of ‘Druk langzamer’. Daarnaast geven oplichtende LED’s aan of de hartmassage diep genoeg wordt uitgevoerd. Hiermee bent u verzekerd van een optimale reanimatie. Uniek voor deze vorm van reanimatiefeedback is dat er geen extra hulpmiddelen op de patiënt aangebracht hoeven te worden om de benodigde metingen te kunnen doen.

Kom ook in actie!

Overal in Nederland worden steeds meer AED's geplaatst. Sponsoreenaed.nl is trots om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Verspreid door het land zijn al meer dan 100 AED's geleverd na een succesvolle inzamelingsactie.

Ondanks de stijging in het aantal AED's is er nog een erg lange weg te gaan om het AED-netwerk sluitend te krijgen. Ons streven is dat iedereen binnen 6 minuten toegang heeft tot een AED, waar dan ook in Nederland.

Samen levens redden. Dat wilt u toch ook?

Share This