Downloads

Op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft om een actie te starten

Ondersteuning voor uw actie

Iedere inzamelingsactie kan wel wat ondersteuning gebruiken. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, kunt u gratis gebruik maken van verschillende materialen die u helpen bij uw inzamelingsactie. Deze materialen kunt u verspreiden in uw omgeving, ophangen op een centrale plaats, of online verspreiden en delen op sociale media.

Download hier de materialen die u nodig heeft voor uw actie.

Download de intekenlijst

Download de flyer

Brochure HeartSine 350P

Brochure HeartSine 500P

100% ondersteuning voor uw actie

Wij willen net zo graag als u dat u de AED kunt realiseren. Daarom denken we graag mee over hoe we uw inzamelingsactie kunnen laten slagen. Heeft u daarom vragen over uw actie, of wilt u bijvoorbeeld uw speciale actiepagina aanpassen? Laat het ons dan weten!

Kom ook in actie!

Overal in Nederland worden steeds meer AED's geplaatst. Sponsoreenaed.nl is trots om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Verspreid door het land zijn al meer dan 100 AED's geleverd na een succesvolle inzamelingsactie.

Ondanks de stijging in het aantal AED's is er nog een erg lange weg te gaan om het AED-netwerk sluitend te krijgen. Ons streven is dat iedereen binnen 6 minuten toegang heeft tot een AED, waar dan ook in Nederland.

Samen levens redden. Dat wilt u toch ook?

Share This