AED ONDERHOUD

Kies welk servicecontract het beste bij u past

Service voor de AED

Niet verplicht, wel sterk aanbevolen

Van een AED wil je dat hij het doet wanneer dat nodig is. Periodiek onderhoud is niet verplicht, maar wordt door alle veiligheidsexperts sterk aanbevolen. Bij deze periodieke controle wordt de AED op meerdere punten gecontroleerd en wordt het geheugen uitgelezen. Mocht er toch een storing zijn of heeft u de AED moeten inzetten, dan heeft u binnen ons betaalde serviceplan ook direct recht op een vervangend toestel.

Bij uw inzamelingsactie kunt u ook alvast kiezen voor een servicecontract. Variërend van een pakket met 4-jaarlijks onderhoud, tot een zeer uitgebreid pakket met installatie van de AED en een jaarlijkse training inbegrepen.

NIEUW! Bij alle servicepakketten is de vervanging van de PadPak (batterij + elektroden) inbegrepen in de abonnementsprijs. U ontvangt dus iedere 4 jaar, of na een inzet, een nieuwe PadPak zonder bijbetaling.

Kom ook in actie!

Overal in Nederland worden steeds meer AED's geplaatst. Sponsoreenaed.nl is trots om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Verspreid door het land zijn al meer dan 100 AED's geleverd na een succesvolle inzamelingsactie.

Ondanks de stijging in het aantal AED's is er nog een erg lange weg te gaan om het AED-netwerk sluitend te krijgen. Ons streven is dat iedereen binnen 6 minuten toegang heeft tot een AED, waar dan ook in Nederland.

Samen levens redden. Dat wilt u toch ook?

Share This