AED KASTEN

Betrouwbare en veilige opbergsystemen voor uw AED

ARKY AED kasten

Betrouwbaar en veilig

Een AED hangt het liefst jarenlang veilig opgeborgen in een kast. Maar op het moment dat het écht nodig is, moet hij in topconditie zijn. Daarom is de juiste opbergplek voor de AED erg belangrijk. Een AED kan niet tegen vorst, daarom is een verwarmde buitenkast noodzakelijk als u besluit de AED buiten op te hangen. Als de AED binnen hangt, is een metalen binnenkast voldoende. Beide modellen zijn minstens voorzien van een akoestisch alarm en voor de buitenkast kan eventueel een cijferslot worden meegeleverd.

AED binnenkasten

Deze ARKY AED binnenkasten zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium. Ze zijn ruim genoeg om ieder type AED in te kunnen opbergen, met daarbij ook nog accessoires zoals de reanimatiekit. De kasten zijn voorzien van een akoestisch alarm dat een luid signaal afgeeft wanneer de kast wordt geopend. Dit alarm is door u zelf uit te schakelen.

Afmetingen:
38 x 38 x 20 cm

AED buitenkasten

Deze ARKY AED buitenkasten zijn gemaakt van High Impact Polystyreen. Het binnenwerk is van aluminium. Het 24V verwarmingselement zorgt ervoor dat de AED altijd beschermd is tegen de meest ruige weersomastandigheden. De kast is zelfs succesvol getest tot temperaturen van -45 °C. Om de verwarming te laten werken is er een aansluiting nodig op het elektriciteitsnetwerk. Houd hier dus rekening mee wanneer er een plek wordt gekozen om de AED op te hangen.

Standaard is deze kast voorzien van verzegeling door middel van een breeksluiting. Indien gewenst kan deze geleverd worden met een cijferslot. Ons advies is echter altijd om een AED voor iedereen toegankelijk te houden, dus zonder slot.

Afmetingen:
40 x 34 x 20 cm

Kom ook in actie!

Overal in Nederland worden steeds meer AED's geplaatst. Sponsoreenaed.nl is trots om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Verspreid door het land zijn al meer dan 100 AED's geleverd na een succesvolle inzamelingsactie.

Ondanks de stijging in het aantal AED's is er nog een erg lange weg te gaan om het AED-netwerk sluitend te krijgen. Ons streven is dat iedereen binnen 6 minuten toegang heeft tot een AED, waar dan ook in Nederland.

Samen levens redden. Dat wilt u toch ook?

Share This