Help Sportstudio Buiten aan een eigen AED!

Voor de veiligheid van al onze leden…

Actie gestart door:

Omar Soliman
Globeplein 1
Almere
info@sportstudiobuiten.nl

Actie gestart door:

Omar Soliman
Globeplein 1
Almere
info@sportstudiobuiten.nl

Over deze actie

Bij Sportstudio Buiten zou een AED moeten hangen, omdat bij onze sportschool een diversiteit aan klanten komen sporten. Denk aan klanten die uit gerevalideerd zijn bij het ziekenhuis, die bij ons na het revalideren onder de kundige leiding van onze instructeurs begeleid worden. Maar ook klanten die een hersen/of hartinfarct hebben gehad en/of andere fysieke klachten, 60+ers, zelf Ook worden hier Parkinson Bokstrainingen gehouden voor mensen met een niet aangeboren hersenafwijking. Het is altijd mogelijk dat er bij een van onze leden het ondenkbare gebeurt en dat je de AED nodig hebt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om alle leden van Sportstudio Buiten goed te kunnen helpen, want iedereen weet… een ongeluk zit in een klein hoekje! Door een kleine bijdrage kunnen we dit samen voor elkaar krijgen! Help jij Sportstudio Buiten aan een eigen AED?

Deze actie is gestart op:
17-07-2019
Benodigd bedrag
€ 1849

Steun deze actie en doneer!

Steun deze actie en doneer een bedrag naar keuze! Kies uw bedrag, en de initiatiefnemer zal met u zorgen dat het geld op de goede plek komt!

Actie: Help Sportstudio Buiten aan een eigen AED!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom willen wij een AED?

}

6 minuten zones

Reanimatie met een AED binnen 6 minuten verhoogt de overlevingskans tot 75%

Samen levens redden

Door gezamenlijk een AED te kopen zorgen we met zijn alleen voor een veilige omgeving

Risico is er altijd

Hartstilstanden gebeuren altijd onverwacht, ook al lijk je kerngezond

Kom ook in actie!

Overal in Nederland worden steeds meer AED's geplaatst. Sponsoreenaed.nl is trots om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Verspreid door het land zijn al meer dan 100 AED's geleverd na een succesvolle inzamelingsactie.

Ondanks de stijging in het aantal AED's is er nog een erg lange weg te gaan om het AED-netwerk sluitend te krijgen. Ons streven is dat iedereen binnen 6 minuten toegang heeft tot een AED, waar dan ook in Nederland.

Samen levens redden. Dat wilt u toch ook?