ACTIE STARTEN

U kunt eenvoudig en vrijblijvend een actie starten. Wij ondersteunen u om zo snel en makkelijk mogelijk het geld in te zamelen!

Hoe het werkt

1. Stel uw AED pakket samen

Voor u van start kunt, kiest u eerst het juiste pakket. Dit doet u door drie vragen te beantwoorden.

 1. Welke AED willen we in het pakket?
 2. Gaan we de AED binnen of buiten ophangen?
 3. Welk servicepakket past bij ons?

2. Vertel ons meer over uw actie!

Voor iedere actie maken we een speciale online actiepagina. Hierop plaatsen wij foto’s, gegevens en een beschrijving van uw actie. Op deze pagina kunnen mensen ook toezeggen dat ze een donatie gaan doen via een online contactformulier speciaal voor uw actie! Deze pagina kunt u ideaal delen via whatsapp, email en social media!

3. Start uw inzamelingsactie!

U kunt aan de slag met de inzameling! Wij maken de actiepagina aan en sturen u (per mail en/of post) alle materialen toe om uw actie te laten slagen. Hier zit geen tijdslimiet aan vast, maar hoe sneller de AED er komt, hoe beter natuurlijk!

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestede vragen in onze FAQ

Hoe kunnen mensen meedoen met mijn actie?

U krijgt van ons de materialen toegestuurd waarmee u (online en offline) actie kunt voeren. Denk aan flyers en intekenlijsten. Wij maken een speciale actiepagina aan op onze website die u kunt delen met iedereen in uw omgeving. Op deze actiepagina plaatsen wij een formulier waar mensen een donatie kunnen toezeggen. U krijgt een email met het toegezegde bedrag en contactgegevens van deze donateur, zodat u deze toe kunt voegen aan het totaal. U bent zelf uiteindelijk verantwoordelijk dat het bedrag ook daadwerkelijk wordt overgemaakt.

Hoe lang heb ik de tijd om het bedrag in te zamelen?
Er zit geen tijdslimiet verbonden aan het inzamelen van het bedrag. U kunt dus in uw eigen tempo het benodigde bedrag inzamelen.
Ik verzamel al donaties via een ander platform, kan dat?
Als u al geld inzamelt via een andere manier, zoals een online crowdfundingplatform, dan kunt u dit bij ons aangeven. Wij kunnen dan bijvoorbeeld een link plaatsen op uw speciale actiepagina. Indien u dit duidelijk aangeeft wanneer u de actie start, dan kunnen we hier rekening mee houden.
Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alles is inclusief BTW
De weergegeven prijzen van de AED-pakketten en de AED Servicepakketten zijn inclusief BTW. Het BTW-tarief voor een AED-pakket en het AED Servicepakket is 9%. 

Pakket 1

HeartSine Samaritan 350P

 • HeartSine Samaritan 350P AED
 • ARKY AED binnen- of buitenkast
 • Reanimatiekit
 • AED Stickerset

AED pakket + binnenkast: 1249,- , incl 9% BTW
AED pakket + buitenkast: 1699,- incl 9% BTW

Pakket 2

HeartSine Samaritan 500P

 • HeartSine Samaritan 500P AED
 • ARKY AED binnen- of buitenkast
 • Reanimatiekit
 • AED Stickerset

AED pakket + binnenkast: 1849,- incl 9% BTW
AED pakket + buitenkast: 2289,- incl 9% BTW

Nieuw! Altijd mobiel met de AED rugzak!

In een noodsituatie wil je snel in kunnen grijpen. Hoe eerder de AED ter plaatse is, hoe beter. Door de AED in een ARKY EHBO-rugzak te bewaren, bent u zeker van een snelle hulpverlening wanneer dat nodig is.

Het AED-pakket met de rugzak heeft dezelfde prijs als het AED-pakket met binnenkast. Geef bij uw aanvraag aan dat het gaat om een pakket met rugzak. U kunt dit ook gedurende de actie nog aan ons doorgeven.

Ik wil een actie starten!

Doorloop deze 4 stappen om eenvoudig uw pakket samen te stellen en uw actie te starten.


l

1. Start een actie

Kies uw AED-pakket en ga van start! Uw actie krijgt een speciale online actiepagina die u volop kunt delen via mail en social media.

w

2. Zamel geld in

Flyers, online donaties, collectes, benefietavonden: op iedere manier kunt u het bedrag inzamelen! 

3. Ontvang uw AED

Gefeliciteerd, u heeft het doelbedrag behaald! Wij sturen de factuur en u ontvangt het pakket met de AED!

Kom ook in actie!

Overal in Nederland worden steeds meer AED's geplaatst. Sponsoreenaed.nl is trots om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Verspreid door het land zijn al meer dan 100 AED's geleverd na een succesvolle inzamelingsactie.

Ondanks de stijging in het aantal AED's is er nog een erg lange weg te gaan om het AED-netwerk sluitend te krijgen. Ons streven is dat iedereen binnen 6 minuten toegang heeft tot een AED, waar dan ook in Nederland.

Samen levens redden. Dat wilt u toch ook?

Share This